dla studentów PPWSZ w Nowym Targu
pamiętajcie że jeśli macie problem z logowaniem, a nie byliście na forum dłużej niż 30 dni wasze konto zostało automatycznie usunięte, przez co będzie trzeba rejestrować się ponownie. wiec zachęcam do odwiedzin i wrzucania pomocy dla reszty
Użytkownik
HEJ!!
Niestety ale mam nie mila informacje do przekazania... a konkretnie chodzi o to, ze na forum wspolpracuje doslownie kilka osob ale korzytaja wszyscy, nie jest to ladnie z waszej strony, wszyscy potrzebuja pomocy!!!!! jedni sa lepsi z jednego przedmiotu drudzy z innego.... przylozcież sie troche co?????? Bo mnie sie odniechciewa juz wrucac zdjecia, nie mam z tego zadnych korzysci, ale mimo to jak mam czas to wrzucam nie tylko ja bo kilka innych osob tez to robi na bierzaco, wypadało by też cos od siebie dorzucic prawda??? skorzystales z czyjejs pomocy??? to teraz sie odwdziecz jak zrobisz jakies zadanie to strzelasz zdjecie i wklejamy na forum
pozdrowionka.........
Użytkownik
Hej!!!
Czytałam na stronie ze mozna juz odbierac dzienniczki praktyk, zastanawiam sie bo wybieram sie po swoj czy wziac wszystkim ???
Chyba do Janka zadzwonie